“Στιγμές από την κοπή πίτας των Παλαιμάχων του Εθνικού”

Με την συμμετοχή παλαιών παικτών και παραγόντων του Εθνικού Σιδηροκάστρου, έκοψε την πίτα του ο σύλλογος Παλαιμάχων της  ομάδας  μας, το βράδυ της Πέμπτης (07.03.2019) στο καφέ JACKSON.

Το παρών του έδωσε ο παλαιότερος παίκτης του Εθνικού ο γνωστός με το όνομα ” Κελέσης” Ηλίας Θωμαίδης που αγωνίστηκε τις δεκαετίες 1950-1960, καθώς και ο παλαιότερος πρόεδρος της ομάδας Σπύρος Ψαρράς που διατέλεσε έφορος το 1972-73 , (επι προεδρίας Νίκου Μαγόπουλου όταν ο Εθνικός πήρε πρωτάθλημα και κύπελλο στο τοπικό πρωτάθλημα) και πρόεδρος 1977-78.

Κατά την εκδήλωση ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Νίκος Γάλβας αφού ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους, ανακοίνωσε ότι την Δευτέρα 6 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί  η εκδήλωση για την ονοματοδοσία του εθνικού σταδίου σε Κατσαντώνειο, σε συνεργασία του δήμου Σιντικής , του συλλόγου Παλαιμάχων  του Εθνικού και συλλόγων παλαιμάχων των ομάδων ΠΑΟΚ, Άρη, Ηρακλή, Καλαμαριάς και Μακεδονικού, ενώ θα παρευρεθούν βετεράνοι αυτών των ομάδων.

Το φλουρί της βασιλόπιτας έτυχε ο βετεράνος Πέτρος Αγγελίδης που κέρδισε μια τούρτα, προσοφρά των Ζαχαροπλαστείων Γάλβα.

Το διοικητικό συμβούλιο των παλαιμάχων ευχαριστεί τον κ. Νίκο Γάλβα για την προσφορά των εδεσμάτων στην εκδήλωση.

Στην εκδήλωση μεταξύ των άλλων παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Σιντικής Φώτης Δομουχτσίδης , ο αντίδημαρχος Παναγιώτης Σαββίδης, ο υποψήφιος δήμαρχος Ιωσήφ Παναγιωτίδης, ο πρόεδρος του Εθνικού Νίκος Μουντουλάρης, ο πρώην πρόεδρος Αθανάσιος Ουλούκης πολλοί βετεράνοι και παράγοντες της ομάδας.

 

πηγή : www.kastrosintikis.blogspot.gr