Συνέντευξη: “Κρίτων Νικολαΐδης-Aδικεί το σκορ τον Εθνικό! Δεν είναι αυτή η εικόνα της ομάδας μας!”

 

Στον απόηχο του παιχνιδιού, Εθνικός-Αλέξανδρος Κιλκίς, ο νεαρός ταλαντούχος παίχτης του Εθνικού, Κρίτων Νικολαΐδης φάνηκε στεναχωρημένος για το αποτέλεσμα αλλά από την άλλη και σίγουρος πως η ήττα θα πεισμώσει άπαντες στην ομάδα του,δήλωσε στο SSN τα εξής:

-Τι πιστεύεις ότι πήγε λάθος και ήρθε μια βαριά ήττα για την ομάδα σου;

Πληρώσαμε τα λάθη μας τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο. Η αλήθεια είναι πως ενώ βρεθήκαμε πολύ κοντά στο να προηγηθούμε ,βρεθήκαμε ξαφνικά πίσω στο σκορ. Στην συνέχεια ήρθε η φάση του ακυρωθέν γκολ, που κατά την άποψη μου είναι πεντακάθαρο και στην αντεπίθεση οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ. Πιστεύω πως εκεί το παιχνίδι τελείωσε και ο νικητής είχε κριθεί.

-Η σημερινή εμφάνιση της ομάδας άξιζε ένα τέτοιο αποτέλεσμα;

Όχι σε καμία περίπτωση. Το σκορ δεν αντικατοπτρίζει το τι έγινε στον αγώνα. Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τους αντιπάλους. Απλώς νομίζω πως ήταν πολύ καλοί στο να εκμεταλλευτούν τα λάθη μας.

-Η ομάδα έχει πεισμώσει μετά το σημερινό αποτέλεσμα; τι να περιμένουμε στην συνέχεια από τον Εθνικό;

Εννοείται πως η ήττα μας κάνει δυνατότερους.Και είναι φυσικό να μας πεισμώνει,γιατί στην ήττα φαίνονται οι πραγματικές ομάδες. Όπως κάνουμε έως τώρα, έτσι και στην πορεία θα τα δώσουμε όλα για να φτάσουμε όσο υψηλότερα μπορούμε.

 

Συντάκτης: Θοδωρής  Δαλαγκόζης

πηγή: www.serressport.gr