Συνέντευξη: “Δημήτρης Τσιντσάρης – Σάκης Τσιατμάς”

“Δημήτρης Τσιντσάρης ” (τερματοφύλακας Εθνικού)

-Κρίνεις θετικό αποτέλεσμα για τον Εθνικό την χθεσινή ισοπαλία;

-Για τον Εθνικό Σιδηροκάστρου η ισοπαλία στην έδρα του δεν είναι θετικό αποτέλεσμα,αλλά όταν παίζει αντίπαλος με μια ομάδα όπως ο Απόλλων Παραλιμνίου που έχει αποδείξει την αξία του,φυσικά και η ισοπαλία κρίνεται ως ένα καλό αποτέλεσμα για εμάς.

-Πως ένιωσες μετά την απόκρουση του πέναλτι, που έδωσε στην ομάδα σου τον βαθμό της ισοπαλίας.

-Τα πρώτα δευτερόλεπτα μετά την απόκρουση του πέναλτι δεν μπορώ να τα περιγράψω. Αφού τελείωσε το παιχνίδι ένιωσα χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου να κρατήσει την ισοπαλία.

-Ο Εθνικός έχει ξεκινήσει αρκετά καλά το πρωτάθλημα με μια νίκη και μια ισοπαλία..Πως νομίζεις ότι θα κυλήσει η χρονιά;

-Η ομάδα μας διαθέτει πολύ καλούς παίκτες,όμως πάνω από όλα αυτό που μας κάνει δυνατούς είναι οι χαρακτήρες μας και το καλό κλίμα της ομάδας,κάτι που οφείλετε στον προπονητή μας,Σάκη Καρυπίδη. Έχουμε μια πολύ δυνατή έδρα, έχουμε την στήριξη του κόσμου και παρότι σεβόμαστε τον κάθε αντίπαλο δεν φοβόμαστε κανέναν και πάμε με αυτή την λογική. Στο τέλος ελπίζουμε να πετύχουμε τους στόχους μας.

 

 “Σάκης Τσιατμάς ” (Αμυντικός Εθνικού)

-Θεωρείς ότι η ισοπαλία στην χθεσινή αναμέτρηση είναι καλό αποτέλεσμα;

-Κατά την γνώμη μου η ισοπαλία είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Μπορεί ο αντίπαλος να είχε την υπεροχή στα μεγαλύτερα διαστήματα του παιχνιδιού,αλλά με εξαίρεση κάποιες φάσεις δεν μας απείλησε ιδιαίτερα. Πιστεύω ότι το παιχνίδι κρίθηκε στις στημένες φάσεις και στις δυνατές μονομαχίες.

-Είναι η δεύτερη σερί φορά που σκοράρεις αν και αμυντικός. Να περιμένουμε και άλλα γκολ από εσένα στην πορεία;

-Θα προσπαθήσω για το καλύτερο για την ομάδα μου. Από εκεί και πέρα όλα είναι ομαδική δουλειά και προπόνηση… Ο κάθε αγώνας είναι ξεχωριστός και τον βλέπω σαν πρόκληση.

 

πηγή: www.serressport.gr