“Πρωτάθλημα ΕΠΣΣ-Κ16 Συνέχεια στις Νίκες (3-1) το Χριστός”

Πρωτάθλημα ΕΠΣΣ-Κ16
Εθνικός  – Χριστός   3 -1

Ασταμάτητοι είναι οι Έφηβοι του Τσεμπερίδη. Η Κ16 του Εθνικού επικράτησε και της ομάδας από το Χριστός, στο Σιδηρόκαστρο, με 3-1 και έτσι συνεχίζει την εξαιρετική της πορεία στο πρωτάθλημα.
Οι «μπλε» έκαναν το «5 στα 5» στις πρώτες 5 αγωνιστικές του πρωταθλήματος και συνεχίζουν ακάθεκτοι προς την κατάκτηση του τίτλου αν και ακόμη είναι πολύ νωρίς.
Οι σκόρερ του Εθνικού ήταν οι Ελευθεριάδης, Βελίκης και Μιχαλέρης.
Μπορεί για τους υπευθύνους των μικτών Σερρών της συγκεκριμένης ηλικίας να μην είναι χρήσιμοι αλλά η διοίκηση του εθνικού σε συνεργασία με τον Γιάννη Τσεμπερίδη και Κώστα Σιδηρόπουλο στις μικρότερες ηλικίες, έχουν στόχο την στελέχωση της πρώτης ομάδας από αθλητές της ακαδημίας μας και η δημιουργία μιας ομάδας στην διάρκεια των χρόνων από αθλητές που βγήκαν από τα σπλάχνα του συλλόγου μας, γαλουχημένους στον τρόπο σκέψης της ομάδας μας για ευγενή άμιλλα και θεμιτό ανταγωνισμό μέσα στα πλαίσια και της απαιτήσεις του υγιούς αθλητισμού.
Φιλοδοξία μας είναι η καθοδήγηση και ανάδειξη ταλαντούχων παιδιών – ποδοσφαιριστών με στόχο την επαγγελματική καριέρα. Η ανάδειξη αθλητών που θα παίζουν στις επαγγελματικές κατηγορίες ποδόσφαιρο είναι το όνειρο μας .