ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Ιωάννης Τσεμπερίδης

Ημερομηνία Γέννησης : 25/07/1987
Τόπος Καταγωγής : Οινόη Καστοριάς
Σπουδές : Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ , UEFA C
Στον Εθνικό από : 2012

Ο Ιωάννης Τσεμπερίδης αγωνίστηκε στην ομάδα μας ως ποδοσφαιριστής την σεζόν 2012-2013 στην football league 2 και την σεζόν 2013-2014 στην Γ’ εθνική ερασιτεχνική. Έπειτα συνέχισε ως παίκτης-προπονητής ακαδημίας μέχρι σήμερα.
Ως παίκτης έχει αγωνιστεί με πάνω από 100 επαγγελματικές συμμετοχές σε ομάδες όπως Πανθρακικός , Αναγέννηση Σερρών, Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας και Εθνικός Σιδηροκάστρου. Επίσης έχει συμπληρώσει πάνω από 250 συμμετοχές σε Γ’ εθνική ερασιτεχνική και τοπικό πρωτάθλημα και έπεται και συνέχεια.
Ως προπονητής πραγματοποιεί τα πρώτα του βήματα στην Ακαδημία μας από την σεζόν 2014-2015 μέχρι σήμερα αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις καθώς η Ακαδημία μας συγκαταλέγεται στην ελίτ των ακαδημιών του Νομού Σερρών.

Κων/νος Σιδηρόπουλος

Ημερομηνία Γέννησης: 08/04/1972
Τόπος Καταγωγής : Σιδηρόκαστρο Σερρών
Σπουδές : Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ
Στον Εθνικό από : 2008

Ο Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος αγωνίστηκε ως ποδοσφαιριστής στην ομάδα μας για αρκετά χρόνια με πολλές συμμετοχές στο Α΄ Τοπικό Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα.
Έπειτα ανέλαβε ως προπονητής στην Ακαδημία και αποτελεί μέχρι σήμερα βασικό στέλεχος της προσπάθειας μας για μια ανταγωνιστική σε όλα τα επίπεδα Ακαδημία.
Έχει διατελέσει προπονητής όλων των τμημάτων της Ακαδημίας μας και υπό την καθοδήγηση του έχουν βρεθεί «πολλοί» αθλητές, κάποιοι από τους οποίους κατάφεραν να διακριθούν, τόσο σε ατομικό όσο και σε Συλλογικό επίπεδο.