“Καλή εμφάνιση παρά την ήττα 0-2 από τον Νέστο”

Ο Εθνικός πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στον δεύτερο του βαθμολογικού πίνακα Νέστο,για την 25η αγωνιστική της Γ’ εθνικής.Στο πρώτο ημίχρονο ο Εθνικός ήταν καλύτερος και έχασε ευκαιρίες για να προηγηθεί στο σκορ με σπουδαιότερη στιγμή όταν ο Παπίτσας μετά από επέλαση από τα δεξιά έκανε την σέντρα και ο επερχόμενος Γέρμανλης έπιασε την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής με την  μπάλα να  περνάει ελάχιστα άουτ από το κάθετο δοκάρι.Ο Νέστος στο πρώτο ημίχρονο δεν δημιούργησε κάποια σπουδαία ευκαιρία και δεν απείλησε ουσιαστικά την εστία του Γκαϊδατζάκη.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Νέστος ανέβασε την απόδοση του είχε την κατοχή της μπάλας και πίεσε ψηλά αναζητώντας το γκολ τις νίκης όμως ο Εθνικός σταματούσε αποτελεσματικά όλες τις προσπάθειες τους και στην κόντρα επίθεση θα μπορούσε να προηγηθεί όταν ο Γέρμανλης έφυγε γρήγορα και έκανε την πάσα στον Μιχαλέρη ο οποίος δεν κατάφερε να πιάσει καλά το σουτ  και χάθηκε μια σπουδαία ευκαιρία.
Σε μια σέντρα του Νέστου στην περιοχή στο 73′ ο Μκρτσιαν κατάφερε να νικήσει τον Γκαϊδατζάκη και να δώσει το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους αποβάλλοντας το άγχος που άρχισε να τους κυριεύει.Στο 86΄ με πέναλτι του Μκρτσιάν διπλασίασαν τα τέρματα οι φιλοξενούμενοι και αυτό ήταν το τελικό σκορ του αγώνα.

ΕΘΝΙΚΟΣ : Γκαϊδατζάκης, Ν. Σαμαράς, Βεντούζης, Κ. Σαμαράς, Αγγελίδης, Τσεμπερίδης, Γερμανλής, Καραχάλιος, Παπίτσας, Μιχαλέρης, Παρούκας.