“Φιλική Ήττα με (0-1) από την Τρίγλια”

Ένα πολύ δυνατό φιλικό έδωσε  στο γήπεδό του, ο Εθνικός, αντιμετωπίζοντας τον Π.Ο. Τρίγλιας που θα αγωνίζεται φέτος στη Γ’ Εθνική 2ο  Όμιλο, από τον οποίο έχασε με 0-1, μετά από ένα δυνατό παιχνίδι, η ομάδα μας πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και έχασε μεγάλες ευκαιρίες να σκοράρει και να κερδίσει ακόμη το παιχνίδι.
Ο τεχνικός της ομάδας μας Σάκης Καρυπίδης έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο, εκφράζοντας την αισιοδοξία του ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, ώστε να παρουσιαστεί ανταγωνιστική στη Γ’ Εθνική.

Στο 75’ ο Π.Ο.Τρίγλιας πέτυχε το γκολ που έκρινε τη φιλική αναμέτρηση, με σουτ του Δημήτρη Σουάνη 

ΕΘΝΙΚΟΣ: Τσιντσάρης Δ, Καρυπίδης Δ, Σαμαράς, Πετρίδης, Τσιντσάρης Γ, Κρίτων Νικολαϊδης, Τοπάλ, Αβράμης, Μαυρουδής, Γέρμανλης και Γεράκης.
Αγωνίστηκαν επίσης οι: Παπίτσας,  Παρούκας,  Βεντούζης,  Τάντσης, Γιαννακόπουλος,  Αντωνιάδης, Παρίσης,  Καρανικόλας,  Ράτσικας,  Λιάτσης.

ΤΡΙΓΛΙΑ: Παλαβράκης, Ζώτος, Λιόνης, Μιλκούδης, Μπέσσας, Προκοπίου, Καρατζάογλου, Σαρβανίδης, Σταυρόπουλος, Ντούνγκα, Σουάνης.    Αγωνίστηκαν επίσης οι: Καραϊτης, Μουτζίκος, Μενικάλι, Σγουρής, Κεχαγιάς, Χότζα.