“Ανώτερος ο Εθνικός έχασε ευκαιρίες και το πλήρωσε στο τέλος”

Εκτός έδρας ήττα με 1-0 από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης για την όμαδα μας  σε ένα παιχνίδι που ίσχυσε ο νόμος του ποδοσφαίρου. Η παίκτες μας κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο  και δημιούργησαν μοναδικές ευκαιρίες για να σκοράρουν αλλά δυστυχώς αυτό δεν συνέβη γιατί είχαμε άσχημα τελειώματα. Δύο πολύ καλές στιγμές  με τον  Παρούκα και τον Αβράμη που βρέθηκαν τετ α τετ με τον τερματοφύλακα αλλά το πλασέ που έκαναν κατέληξε άουτ.
Στο 75′ λεπτό οι γηπεδούχοι κέρδισαν ένα ανύπαρκτο φάουλ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή που επινόησε ο επόπτης όταν ο αντίπαλος πάτησε την μπάλα και έπεσε μόνος του και ως αποτέλεσμα αυτού του λάθους επήλθε το γκόλ που δεχθήκαμε,όταν η μπάλα βρήκε το πόδι του Κώστα Αγγελίδη (που ήταν πολύ καλός σε όλη τη διάρκεια του αγώνα) και κατέληξε στα δίχτυα. Στο 80′ λεπτό η ομάδα μας διαμαρτύρεται για πέναλντι σε ανατροπή του Παρούκα  με τον διαιτητή να κλείνει τα μάτια και να δίνει συνέχεια στο παιχνίδι.

ΕΘΝΙΚΟΣ : Τσιντσάρης, Βεντούζης (55′ Λιάτσης), Πετρίδης (74′ Ράτσικας), Σαμαράς (90′ Μιχαλέρης), Αγγελίδης, Τσεμπερίδης, Ευσταθιάδης (62′ Καραχάλιος), Αβράμης, Παπίτσας, Παρούκας, Γέρμανλης.