“Ανανεώσεις παικτών για την νέα αγωνιστική περίοδο”

Ο Γ.Σ. Εθνικός Σιδηροκάστρου σε συνεργασία με τον προπονητή της ομάδας Σάκη Καρυπίδη και με την σύμφωνη γνώμη του είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:
-Πετρίδης Δημήτρης
-Τσιντσάρης Γιάννης
-Παρούκας Δημήτρης
-Σαμαράς Κώστας
-Αβράμης Αλέξης
-Τσιντσάρης Δημήτρης
-Γέρμανλης Σπύρος
-Ευσταθιάδης Μιχάλης
Επίσης είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επιστροφή του Γιάννη Σπανίδη μετά από την εξάμηνη απουσία του σε ομάδα του εξωτερικού.
Η Διοίκηση του Εθνικού σε συνεργασία με τους προπονητές των Ακαδημιών αποφάσισαν από κοινού την προώθηση-ανάδειξη 2 παικτών από τις ακαδημίες.
Μετά τους Βεντούζη Χαράλαμπο, Μιχαλέρη Γεώργιο και Βελίκη Γεώργιο που είχαν συμμετοχές πέρσι στην Γ’ Εθνική, την νέα χρόνια οι Αϊβατζιδης Κωνσταντίνος και Κωνσταντινίδης Διαμαντής είναι πλέον μέλη της Ανδρικής Ομάδος του Συλλόγου. Μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα αντιλαμβανόμενοι την δίψα του Συλλόγου για την συνεχή βελτίωση του Ποδοσφαιρικού τμήματος της περιοχής μας, και ταυτόχρονα αποδεικνύοντας προς πάσα κατεύθυνση όχι με λόγια αλλά με έργα ότι το μέλλον του Ελληνικού Ποδοσφαίρου πρέπει να βασίζεται στα παιδιά των ακαδημιών.
Ευχόμαστε στους ποδοσφαιριστές υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά με επιτυχίες.
Οι επαφές της διοίκησης με ποδοσφαιριστές συνεχίζονται και σύντομα θα υπάρξει εκ νέου ενημέρωση.